RÓLAM

A dzsudis design márka megalkotója, tervezője, Szabó Judit vagyok. Termékeim között olasz bőrből készített prémium minőségű, egyedi női és férfi táskák valamint kiegészítők találhatók.

A szakma rejtelmeit autodidakta módon kezdtem elsajátítani.

Egyre inkább azt éreztem, hogy a minőségi alapanyagokból készített, esztétikailag kifogástalan, egyedi, ugyanakkor használható bőrtáskák- és kiegészítők készítése az én világom, itt tudok kiteljesedni és mások számára is maradandó értéket alkotni, így megalapítottam a saját márkámat.

Folyamatosan képzem magam, a magyar és külföldi design kiállítások pedig mindig újabb és újabb inspirációt adnak a következő kollekcióm megalkotásához.

Évekig minőség- és folyamatmenedzsmenttel foglalkoztam, ez a tapasztalat és attitűd is hozzájárul ahhoz, hogy a kezeim közül kikerülő minden egyes darab nagy precizitással, átgondolt, finom részletekkel, kifogástalan minőségben készül. A beszállítóimat személyesen választom ki, így biztosítom és ellenőrzöm a prémium kategóriás alapanyagokat.

Szenvedélyem és hitvallásom, hogy egy táska legyen időtálló, esztétikus és hordható, legyen összhangban az igényeiddel – így az egyéniségedet kifejező termékeim tartós alapanyagokból készülnek és sokféleképpen variálhatóak. Célom, hogy megkülönböztető, ugyanakkor praktikus termékeim igazi társként hozzájáruljanak ahhoz, hogy még teljesebb harmónia legyen az életetekben.

Minden egyes dzsudis termék kézzel és szeretettel készül Neked a design műhelyemben.

Szeretettel:
Judit

 

Nézz körül a webshopban, találj rá az igényeidnek megfelelő táskára vagy kiegészítőre!
Nem találtál most olyat, amire vágysz? Lépj kapcsolatba velem és örömmel elkészítem a személyre szabott álomtáskádat!