ESKÜVŐ

Van néhány elengedhetetlen kellék, amelynek az esküvő napján is kéznél kell lenni. Ezért tervezek stílusosan elegáns esküvői táskákat kifejezetten menyasszonyoknak, koszorúslányoknak és az esküvőre meghívott vendégek számára. Célom, hogy a kiválasztott, kézzel készített, egyedi darab igazi társad legyen és hosszú időn keresztül elkísérjen!

Kedves Menyasszony!

A dzsudis design műhelyben gondos tervezést követően egyedileg készítem el Neked az esküvői táskádat a legfinomabb olasz bőrből.

„…de nekem van egy kedvenc táskám, szerintem azt viszem. Sőt majd anyu cipeli. Vagy az egyik koszorúslány.”
Kényelmes, kicsit „elhasznált”, fekete, nagy méretű…??
Az esküvőtök napja, amikor gyűrűvel is megpecsételitek, hogy társra leltetek, egyedi és csak Rólatok szól. Sok-sok szervezés, egyeztetés, beszerzés van mögöttetek és áll még előttetek a nagy napig…gondosan kiválasztott menyasszonyi ruha, hozzá illő cipő, fátyol, dekoráció, a tökéletes fotós…
Bizony, jó, ha van nálunk zsebkendő, rúzs, alap sminkkészlet, pótharisnya, hajtű, fájdalomcsillapító, ragtapasz…mobiltelefon…és igen, az oltárhoz / anyakönyvvezetőhöz való vonulásnál talán nincs szükséged táskára…odaadhatod az örömanyának, vagy az egyik koszorúslánynak…de előbb-utóbb úgyis kelleni fog belőle valami. Egy biztos, be kell szerezni az alkalomhoz méltó táskát.

Az általam tervezett táskában minden fontos dolog – rendszerezetten – elérhető közelségben lesz Számodra a Nagy Napon. A gyönyörű vonalvezetés hangsúlyozza a nőiességed, ráadásul nemcsak exkluzív, hanem kiváló befektetés, hiszen a táskát más alkalommal is használhatod.

 

Kedves Esküvőre Meghívott Vendég!

Szexi, modern, klasszikus, romantikus, vintage, fehér, ekrü, színes…alkalmi táskát keresel? Fontos, hogy legyen harmóniában a ruháddal, a cipőddel, a környezeteddel – a menyasszony ruhájával és kiegészítőivel, és természetesen a személyiségeddel! Nálam mindenki megtalálja azt a táskát és kiegészítőt, amelyek összhangban vannak vele és az esküvő stílusával – sőt, a kiválasztott, finom eleganciájú dzsudis táskát más alkalommal is használhatod!

Gyere el a III.kerület szívében, a Kolosy tértől 2 percre található Showroom-ba, mérd magadhoz a termékeket, sétálj vele, tapogasd meg, érezd az olasz bőr finomságát és illatát! Próbáld ki, melyik rekeszbe, mi fér bele!

Hozd el a koszorúslányokat is, válogassatok kedvetekre a bőrkatalógusomból az esküvő hangulatához és a ruhákhoz illő színekből, hogy igazán harmonikus legyen a megjelenésetek!

Kellemes légkör, kávé, tea, süti és egy pohár pezsgő is vár Benneteket!